Distribucija je jedna do osnovnih djelatnosti naše tvrtke. Dugogodišnje iskustvo, veliki skladišni prostor i pouzdani kanali dostave robe su prepoznati od strane tržišta te već desetljećima stvaramo zadovoljne kupce.Daikin

Još od 1924. godine rješavaju izazove vezane uz upravljanje zrakom. Koristeći inovativnu tehnologiju na tržište donose vrhunske proizvode i rješenja u obliku sustava koji donose komfor uz ekvivalentnu energetsku učinkovitost. S vremenom su postali vodeći proizvođač klimatizacijske opreme.

Panasonic

Početak tvrtke Panasonic Corporation se veže za 1929. godinu i osnivača tvrtke Konosuke Matsushita. Klasični japanski pristup proizvodnji sa konstantnim inzistiranjem na kvaliteti proizvoda se primjećuje u cijeloj proizvodnoj paleti. Klimatizacijski sustavi prate osnovne ciljeve cijele korporacije sa naglaskom na inovativnosti i kvaliteti.

ROTEX

ROTEX Heating Systems GmbH je proizvođač kompletnih sustava grijanja i proizvoda od tehničke plastike. Osnovan 1973, a od listopada 2008.je u 100% vlasništvu tvrtke Daikin Europe NV (Oestende/Belgija). Danas ROTEX slovi kao ponuđač kompletnih, inovacijskih i ekološki prihvatljivih sustava grijanja.

ENERBLUE

Talijanski proizvođač dizalica topline Enerblue sa sjedištem u Veneciji prvi je u Europi započeo s razvojem visokotemperaturnih dizalica topline. Mlada, dinamična tvornica koja je sa radom počela 2007. godine razvija nova rješenja na području dizalica topline, energetske učinkovitosti te fleksibilno zadovoljava potrebe potrošača.